SM Boost Dominer dine konkurrenter!

Brukerveiledning WordPress

Klikk her for Engelsk brukerveiledning til WordPress Kjære kunde Her er en liten guide for å hjelpe deg gjennom det grunnleggende i WordPress. Denne veilederen vil ta deg gjennom: Innlogging – s.1 Kontrollpanel – s.2 Gode snarveier – s.3 Lage / redigere et innlegg – s.4 Legg inn bilde – s.8 Redigere en side – … Les mer »

Ny dedikert server til Power+ kunder

power pluss

Vi startet i går opp en ny dedikert server for våre Power+ kunder – Dermed ble Power+ enda bedre enn før! Har du enda ikke Power+? Les mer og bestill her: https://www.nordichosting.com/hosting/power-pluss/ 

Forsinkelse på utgående epost

Vi opplever treghet i serveren som scanner utgående eposter for spam og virus. Dette medfører at epost du sender blir forsinket levert til mottaker. Vi jobber med å løse saken. Oppdater 30.03.2021 kl 09:41

SpamCop anti-spam tjeneste nede

I dag fant postadministratorer, organisasjoner og ISP-er over hele verden plutselig at deres utgående e-post ble avvist siden den rapporterte å være oppført i svartelisten på bl.spamcop.net. Det viser seg at dette var falskt positivt forårsaket av at spamcop.net-domenet utløp i går og forårsaket e-postservere som bruker RBL til å avvise innkommende e-post automatisk. Ifølge … Les mer »

PHP 8 støtte på alle servere!

Vi har nå støtte for PHP 8 på alle våre servere! For å oppgradere PHP-versjonen for ditt nettsted, så logger du inn på cPanel og går til MultiPHP Manager. Her haker du enkelt av for domenet ditt og velger ønsket versjon. Du kan velge forskjellige PHP-versjoner for subdomener og tilleggsdomener.

PHP 7.4 på alle servere!

PHP 7.4

Vi har nå støtte for PHP 7.4 på alle våre servere! Vi anbefaler alle våre kunder å oppgradere til PHP 7.4 for å få mer ut av ditt nettsted! For å oppgradere PHP-versjonen for ditt nettsted, så logger du inn på cPanel og går til MultiPHP Manager. Her haker du enkelt av for domenet ditt … Les mer »

Spamfilter Outlook tillegg

Få vårt avanserte spamfilter direkte inn i Outlook. Dette er noe vi har fått mange henvendelser på, så vi håper dette vil komme til glede og nytte for mange av våre kunder.   Har du installert og lyst til å dele dine erfaringer med andre? Send de til oss, så legger vi ut ris og … Les mer »

Få fart på nettsiden!

Få superhastighet på din nettside! Vi tilbyr hosting på egen server for deg som er opptatt av raske nettsider. Tjenesten inkluderer flere oppgraderinger: Superraske SSD harddisker LiteSpeed webserver – max responstid PHP optimalisert med MultiPHP Mer minne og prosessorkraft Forbedret MySQL motor Egen SSD-disk for cache Færre kunder på samme server Power+ kan velges ved … Les mer »

iPhone – utgått sertifikat?

Hvis du får opp feilmelding på din iPhone om utgått sertifikat, så har SSL har slått seg på. Gå til innstillinger->mail->kontoer->DIN KONTO Velg avansert Slå av «Bruk SSL» Trykk «Ferdig» Over der du ser Avansert, står det UTGÅENDE E-POSTTJENER. Der sår det SMTP – og så «mail.DOMENE» – trykk på den Der vil du se Primærtjener … Les mer »