Panda Antivirus

Det brukes i dag enorme ressurser på å utvikle nye og avanserte metoder for å spre virus og annen uønsket programvare. En av de største truslene den siste tiden er såkalt «ransomware» som gjør alle filene dine ubrukelige ved å kryptere dem. Deretter blir det krevd «løsepenger» for å låse opp igjen filene.

Panda antivirus, som vårt moderselskap EnterNett har vært forhandler av i over 10 år, har lenge vært i forkant når det gjelder beskyttelse mot denne type trusler. For en stund tilbake lanserte de løsningen Adaptive Defense 360, en løsning som er tilnærmet enerådende på markedet når det gjelder beskyttelse mot alle nåværende og fremtidige trusler (se teknisk beskrivelse under). Flere av våre kunder har allerede tatt i bruk denne løsningen.

I forbindelse med en mindre prisjustering ønsker EnterNett nå å tilby Adaptive Defense 360 som standard til alle Panda-kunder! Dere får den nye løsningen nå, men prisen blir ikke justert før ved neste forfall. Varetekst og pris blir da som følger:

Panda Adaptive Defense 360:                     395,- (prisene er pr maskin pr år, eksklusive mva.)

Teknisk beskrivelse av Panda Adaptive Defense 360 (AD 360):

Hver dag spres det mer enn 200.000 nye avarter av ulike virus og trusler. Tradisjonelle antivirusprogrammer har store utfordringer med å fange opp, detektere og lage en «vaksine» mot en slik konstant strøm av nye trusler. Med AD 360 har Panda snudd dette helt på hode, og lagt til grunn prinsippet: «alt som ikke er tillatt er forbudt!»

Så i stedet for å ha databaser over millioner av uønskede programmer, er det bygget opp en base over programmer og prosesser som er legetime. Med AD 360 vil ingen ukjent prosess eller program kunne kjøre på din maskin før denne er godkjent. Derfor gir AD 360 tilnærmet 100% beskyttelse mot alle kjente og ukjente trusler!

Las ned produktark.